Tillsammansarbete för samhällsentreprenörer

23 juni, 2016

0


Var med på vårt första SOFFICE - tillfälligt kontor för samhällsentreprenörer

Vi är många som arbetar på våra samhällsförbättrande idéer på vår egen kammare som skulle utvecklas mer och må bättre om vi fick arbeta tillsammans med andra. Därför tänkte vi öppna SOFFICE under hösten – ett Samhällsentreprenörskaps office där vi regelbundet skapar tillfälliga flexibla arbetsplatser för entreprenörer som vill arbeta tillsammans och stötta varandra. Denna första gången kör vi på Ängelholmsgatan, nästa gång blir det på Underverket eller kanske någon annanstans!

Idén föddes vid ett möte med Christofer Gradin Franzén som är initiativtagare till ”Hoffice” – home office, ett koncept kring hur man kan jobba hemma hos varandra som har spridit sig globalt. Med bakgrund inom ekonomi och psykologi tog han initiativ till Hoffice efter att ha börjat jobba hemma-hos tillsammans med en kompis. ”Vi frågade oss hur vi kan skapa den arbetssituation vi vill ha – utan att använda mer av samhällets knappa resurser, och istället utgå från det vi har på ett effektivt sätt?”.

Den 14 september kommer Christofer till Malmö och hjälper till och startar upp Soffice med oss, anmäl dig på länken om du vill vara med. Det kommer att bli kul – vi bjuder på lunch och möjligheter till feedback på dina idéer!

Anmälan görs här

Gratis deltagande, men begränsat antal platser.

Arrangörer: Social Innovation Skåne och Glokala Folkhögskolan