jagharenide.org

21 maj, 2013

0


August berättar om jagharenide.org

P1040664 from Centrum Publikt Entreprenörskap on Vimeo.

Vi lever i ett samhälle med alltför mycket segregering och för att kunna förändra detta behövs det personer som engagerar sig. Det behövs människor med idéer, det behövs samarbeten och det behövs engagemang. Med anledning av detta har vi på CPE tillsammans med Folkuniversitetet och Glokala Folkhögskolan skapat jagharenide.org.

Detta är en sida där idéer ska kunna utvecklas och bidra till samhällsutveckling. Om man har en idé så är det viktigt att få komma i kontakt med andra för att på så sätt utveckla ett kontaktnät och ta del av tidigare erfarenheter. Att samarbeta och stötta varandra i olika projekt är grundläggande för såväl idéernas utveckling som för hela samhällsklimatet.

Kom ihåg att du är aldrig ensam med din idé. Vi måste leva och verka tillsammans för att bygga vårt samhälle. På jagharenide.org finns just nu 33st artiklar och några av dessa kan säkert ge inspiration och tips till just din idé. Detta är en levande sida där nya saker läggs till med tiden och på så sätt vara en service för dig och dina idéer.

Besök http://jagharenide.org/
Gilla jagharenide.org på facebook