For Malmö by Malmö

7 maj, 2013

0


I tidigare inlägg och på facebook har vi berättat om Entrepreneurship Through Networking och alla fantastiska deltagare som medverkade på detta projekt under en vecka. Den deltagaren som hade den bästa idén kring hur man kan utvevckla sitt lokalsamhälle blev utnämnd till vinnare under projektet sista dag.

Som inledning på Entrepreneurship Through Networking fick alla deltagarna berätta om sin idé för resten av gänget. Därefter följde en rad olika workshops och studiebesök under veckan och som avslutning fick deltagarna pitcha sina idéer igen för att visa på hur de utvecklats och tagit nytta av all den information, de nätverk och den kunskap som de mött under veckan.

Vinnaren blev Signe Stevnhoved Rasmussen. Tillsammans med några andra ska Signe arrangera ett 24 hour event där man ska samla människor för att försöka lösa olika problem i Malmö på ett innovativt sätt. Alla är välkomna att delta gratis i detta. Den 18 maj samlas man på Kontxt och under 24 timmar ska man i grupper arbeta för att hitta hållbara och effektiva lösningar på identifierade problem. Lösningarna ska sedan presenteras och pitchas inför Malmö Stad med en förhoppning om att bli implementerade och använda i staden. Läs mer om eventet
Besök även deras facebook sida

Detta är en väldigt bra idé och vi på CPE är glada att få bevittna ännu ett härligt och inspirerande gräsrotsinitiativ. Vi hoppas ni tar er tid att läsa mer om det samt tar chansen att delta.

Samarbetspartners för Entrepreneurship through Networking