The treasure you hold in your hands every day

3 april, 2013

0


Varje dag kommer vi alla i kontakt med en stor rikedom utan att reflektera över det, nämligen matavfallet som vi alla kastar varje dag. Allt för få städer tar tillvara på fördelarna som finns kring detta ”skräp”. Matavfall står ofta för mer än två tredjedelar av den markyta en soptipp omfattar.

Compostory.org jobbar just nu med att skapa en förändring kring detta och visa på hur matavfallet kan användas. Det ska skapa online-kurser för att kunna utbilda fler i ämnet och har startat en crowdfunding kampanj för att nå ut till människor som är intresserad och kan sprida diskussionen vidare.

Vi på CPE tycker detta är väldigt intressant och vill givetvis sprida det till er. Titta på videon nedan och gå sen in på http://www.indiegogo.com/projects/the-treasure-you-hold-in-your-hands-every-day-by-compostory-org för att läsa mer om deras spännande projekt.

Gå in och gilla deras facebook-sida http://www.facebook.com/compostory.org