Träffa eldsjälar från hela Europa

1 september, 2011

0Just nu får 30 skånska ungdomar möjlighet att resa till 8 av EU:s 27 medlemsstater i projektet Empowering European Citizens. Konceptet är enkelt: den som har en samhällsutveckande idé och är mellan 18 och 35 år reser ut vid två tillfällen till två olika länder för att delta på en utbildning i ledarskap, projektutveckling, nätverkande, m.m. Där träffar man andra ungdomar från hela Europa som också har goda idéer och engagemang för sin hembygd. Projektet står för mat, boende, resor, utbildning och kick-off.

Hur gör man då för att få följa med? Ja först vill vi att du berättar för oss vad du har för idéer och tankar i en ansökan som vi behöver ha in senast 23 september. Den hittar du här: http://ideburenutveckling.se/publiktentreprenorskap/2011/08/vill-du-utvecklas-som-ledare-och-traffa-andra-engagerade-unga-fran-hela-europa. Sedan träffas en panel och väljer ut vilka som får åka. Senast 8 oktober får du svar.

Missa inte den här chansen att förverkliga dina idéer tillsammans med andra från hela Europa.

Med vänliga hälsningar,

Philip Sandberg, Centrum för Publikt Entreprenörskap