Gör dig hörd!

2 mars, 2011

0


Har din förening något att berätta? Vill ni göra det i veckotidningen Malmö Fria Tidning?

FINNES: Plats på föreningssidan i Malmö Fria Tidning, en hel sida varje lördag där NI sätter agendan. Ta chansen och berätta era berättelser, skriv om vad som händer i Malmös föreningsliv – informera, skildra och inspirera!

SÖKES: Malmöföreningar med något att berätta!

INTRESSERAD? Hör av dig till karin@glokala.se

VILL DU GÅ KURS? Journalisterna Karin Olsson och  Sara Molander håller i en kvällskurs i journalistiskt skrivande på Glokala folkhögskolan. Där finns det möjlighet att skriva för föreningssidan och såklart att skriva för att det är kul! Gratis deltagande. Läs mer här

Mer om Malmö Fria finns här: http://www.malmofria.nu/

Ta chansen och visa vad ni gör – hör av er till Karin på Glokala om ni har något att berätta!