Nominerade till KPH Award 2010

4 november, 2010

0


Nu har nomineringarna kommit för KPH awards 2010. Stolt kan vi säga att Tamam som är ett av de projekt som vi stöttar är en av de nominerade. Heja! Men här finns även en massa andra spännande projekt att upptäcka.

KPH AWARD är Öresund-priset för nyskapande projekt med kulturell-och social inriktning skapat av unga personer från Malmö och Köpenhamn. Tävlande från Malmö och Köpenhamn nomineras och sex av dessa –  Tre projekt från Malmö och 3 projekt från Köpenhamn väljs ut av en jury med branschens främsta. Dessa kommer att presentera sina projekt under en finalkväll i Köpenhamn den 13 november.

Nominerade 2010

Från Skåne

Från Köpenhamn

De nominerades verk kommer att ställas ut och finns att beskåda på KPH VOLUME under dagen. Prisutdelning efterföljs av en storslagen fest med underhållning både från Sverige och Danmark.

Sugen på att gå på festen? – läs mer här och anmäl dig