Jobba för att synliggöra den sociala ekonomin!

1 november, 2010

0


Är du handlingskraftig, kompetent och tycker att den sociala ekonomin är plattform för utveckling av såväl individ som samhälle, och dessutom tycker att det behövs en större mångfald på tidningsmarknaden, så är det dig vi söker!

Delar av Malmös föreningsliv söker en medarbetare som under två månader skall arbeta med förberedandet och möjliggörandet av Malmö Fria Tidning som 20 sidig veckotidning från 2011.  Uppdraget innebär att jobba med följande arbetsuppgifter:

  • Genomföra en enkätundersökning till Mip/MISOs medlemsföreningar. Kartlägga intresset hos föreningarna för att medskapa i uppbyggandet av Malmös Fria Tidning, samt göra en plan för kompetensutveckling riktat till föreningarna.
  • Serva intresserade föreningar och utbildningsanordnare med kompetensutveckling samt framförallt medverka i anskaffandet av nya prenumerationer.
  • Bygga en plattform/organisation för medskapande av fyra sidor i tidningen Malmö Fria tillsammans med de som går in i och finns i samarbetet.
  • Ta fram en modell för samarbete mellan Imago Malmö och Malmö Fria Tidning samt medverka i processen att designa en fungerade stödjande struktur för utvecklingen av Imago Malmö och MFT

Senaste ansökningsdag onsdag 3/12. Omgående start. Ansökningar skickas till hakan@glokala.se